Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Hassaten, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bununla müşterek aşağıdaki kriterlere iye olan yerlerde bir yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya harbi açılması gerekir. Kaldırıma doğruca açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını katkısızlar.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolayca ve dışarıya selim açılmalıdır.

Demetevler mahallesinde bulunan maslahatletmeme İtfaaiye müfredatına müsait şekilde yangın cıkış bapsı bünyelması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve reva eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri uyartıyor ve mutabık fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha nezaketli malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı ciğerin sac kalınlığı 1.0 mm yahut elan ayrıntılı kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Belirtilen bu devir dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını deyiş etmektedir. Ama bu mevzuda tetik tamamlanmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman bile dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini normal görmektedir. Bunlar Yangın çıkış kapısı istanbul Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlı kriterler basar önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle düz bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Tüm yangın kasası ve kanatları ali kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Report this wiki page